sykehjemssenger Sykehjemssenger. Utformet for å kunne gi verdig pleie. Utstyrt for alle dagligdagse behov. Alle de viktige fordelene med Völkers sykehjemssenger er resultatet av svært kreativ ingeniørkunst som har forvandlet en vanlig sykehjemsseng til en toppmoderne sykehjemsseng. En liggeflate med torsjonsfjærer som hjelper til å hindre liggesår (decubitus, trykksår), en rekke posisjoneringsfunksjoner, estetikk og kvalitet gjør at Völkers sykehjemssenger er det perfekte valget for brukere og pleiere, servicepersonale og eiere.
sykehussenger Sykehussenger. Vårt mål har alltid vært å produsere en seng hvor pasienten virkelig kan føle seg vel, kort sagt en seng som fremmer bedring. Det er derfor Völker sykehussenger ser ut som vanlige senger. Og det er derfor, sammen med andre sykehusmøbler og tilhørende utstyr, rommene gir mer assosiasjoner om et tiltalende hotell enn om et sykehus. Med den teknologiske utviklingen i Völker sykehussenger har det nå blitt mulig å se på design som en strategisk investering i et sykehusrom ved at Völker sykehussenger fører til kostnads- besparelser. Völker sykehussenger produseres i henhold til et helt nytt designkonsept. Alle tekniske komponenter blir bygget inn i forseglede enheter. Dette betyr mindre vedlikehold og mindre reparasjoner, og dermed reduseres også behovet for reservesenger til et absolutt minimum. Institusjonsinteriør og -møbler. Komplette løsninger for institusjonsmøbler og helseinstitusjoner for eldre mennesker.
Institusjonsmøbler Völker stol-serie er spesialutviklet for spisesaler og fellesområder i helseinstitusjoner og aldershjem. Utformet spesielt for å imøtekomme eldre menneskers behov og laget i førsteklasses heltre. Alle mål, som høyde og dybde på setene, stolrygger og armlener er ergonomisk formet og tilfredsstiller eldre menneskers spesielle behov. Setene er i de fleste tilfeller avtakbare. Da kan setetrekkene tas av på en enkel måte for å bli vasket. De formsydde trekkene er holdbare, og kan også tas av for å bli vasket. Væskesikre underlag er standard for polstrede overflater.

Völker bord-serie er et perfekt supplement til alle stoler og lenestoler fra Völker. Disse bordene er designet med stor vekt på å gjøre møblene til både privatrom og fellesområder på syke- og aldershjem så hjemlige som mulig, uten at det har gått på bekostning av holdbarhet og praktisk beskaffenhet.

Funksjonsikre, fleksible og praktiske garderobeskap, kabinettskap, kommoder, veggmonterte hyller, veggspeil, knaggrekker, sykehjemsnattbord, madrasser, vegglamper, pleielamper etc.

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på møbelløsninger og gi et kostnadsoverslag.