Søk på våre sider
Kontaktinfo:

Telefon: +4722280896
E-post: firmapost@svas.no
Adresse: Mosseveien 199,
N-1169 Oslo, Norge (Norway)
Org.nr.: 924 383 496 MVA
Link e-post: firmapost@svas.no

Om oss


svas svalland's gamle logo svas svalland as 50 års virksomhet


svas svalland as er hovedforhandler for en rekke velrennomerte produsenter av medisinsk teknisk utstyr. Blandt våre leverandører kan nevnes Schmitz & Söhne, Ambu, Völker, Heine, Melag, Kyoto Kagaku, Soehnle, Leisegang, rk instrumente, Erler Zimmer, m. fl. Disse produsentene har til felles at deres produkter er av høyeste kvalitet og nyter stor tillit i sykehus samt medisinske institusjoner og foretak verden over.

svas svalland as er et heleiet norsk foretak med spesialkompetanse innen medisinsk teknisk utstyr samt spesialprodukter for innredning av sykehus og medisinske klinikker. Etter mer enn 50 år leverer svas svalland a.s stadig de samme kvalitetsmerkene til de norske sykehusene.

Dette har gitt oss en omfattende teknisk spesialkompetanse og svas svalland as fremstår idag som en moderne bedrift som er en av de fremste leverandørene innen dette området i Norge. Vår tekniske stab har høy faglig kompetanse og har innarbeidet effektive rutiner for service på alle våre nåværende og tidligere kvalitetsprodukter.

Som kunde hos svas svalland as kan du dermed ha stor trygghet på at de produktene vi leverer idag har lang teknisk levetid og gir kostnadseffektive løsninger over lengre sikt.
Miljøsertifisert virksomhet

svas svalland as er sertifisert som et miljøfyrtårn

svas svalland as er som en moderne bedrift og som leverandør av medisin utstyr til offentlig viksomhet sertifisert som et miljøfyrtårn.