Søk på våre sider
Kontaktinfo:

Telefon: +4722280896
E-post: firmapost@svas.no
Adresse: Mosseveien 199,
N-1169 Oslo, Norge (Norway)
Org.nr.: 924 383 496 MVA
E-post: firmapost@svas.no

Kataloger og brosjyrer

[Instrumentkatalog]
[Sykehjems- og sykehussenger]

[Akuttbårer og pasienttransport]
[Anatomiske modeller]
[Autoklaver, sterilisering, forsegling og desinfeksjon]
[Blodtrykksmålere]
[DIAMOND operasjonsbord]
[Diagnostiske instrumenter (ØNH)]
[EKG, ultralyd og vitale tegn]
[Elektroder]
[Funksjonsskap og arbeidsbenker]
[Funksjonsvogner]
[Fødesenger]
[Førstehjelpsbandasjer]
[Gynekologi, kolposkopi og urologi]
[NIO -- Intraossøs tilgang]
[Kirurgiske suturer]
[Kolposkop]
[Lagringssystemer for medisiner og medisinske instrumenter]
[Legekofferter, legevesker og ampulledispenser]
[Medisinske behandlingsstoler, pasientstoler, arbeidsstoler, blodgiverstol og operasjonsstoler]
[Medisinske møbler for undersøkelser og behandling]
[Medisinsk belysning]
[Medisinske vekter]
[Mikroskop]
[Møbler for klinisk kirurgi og poliklinikker]
[Operasjonslamper]
[OPX mobilis operasjonsbord]
[Pasientsimulatorer og fantomer]
[Pasientsimulatorer og fantomer -- Obstetrikk og barsel]
[Pasientstoler]
[Pulsoksymetri og kapnografi]
[Skjermbrett]
[Tilleggsutstyr for operasjonsbord]
[Undersøkelseslys for gyn-stol]
[Veggbeskyttere og rekkverk for sykehuskorridorer]
[Videokolposkop]
[Ultralydbad]Instrumenter Instrumenter Senger Senger Gynekologi, kolposkopi og urologi Gynekologi Funksjonsvogner Vogner
ISO-vogner ISO funksjonsvogner Medisinske møbler for undersøkelser og behandling Møbler Møbler for klinisk kirurgi og poliklinikker Operasjonsmøbler DIAMOND operasjonsbord Diamond Operasjonsbord Tilleggsutstyr for operasjonsbord Tilbehør Op. bord
Fantomer for medisinsk bildediagnostikk Fantomer Pasientsimulatorer og treningsmodeller Simulatorer Obstetrikk og barsel - Simulatorer, treningsmodeller og fantomer Obstetrikk og barsel Elektroder Elektroder Fødesenger Fødeseng
Akuttbårer og pasienttransport Akuttbårer Kirurgiske suturer Suturer Diagnostiske instrumenter (ØNH) Diagnostiske instrumenter Undersøkelseslys for gyn-stoler Gyn-lys Videokolposkop Videokolposkop
Autoklaver, sterilisering, forsegling og desinfeksjon Sterilisering Medisinske behandlingsstoler, pasientstoler, arbeidsstoler, blodgiverstol og operasjonsstoler Stoler Legekofferter, legevesker og ampulledispenser Legekofferter Medisinske vekter Vekter Skjermbrett Skjermbrett
LED Operasjonslamper for kirurgi og medisinsk praksis Operasjonslamper Veggbeskyttere og rekkverk for sykehuskorridorer Veggbeskyttere og rekkverk Funksjonsskap og
arbeidsbenker for laboratorier og medisinsk bruk Funksjonsskap og arbeidsbenker Førstehjelpsbandasjer Førstehjelpsbandasjer NIO -- For intraossøs tilgang NIO -- Intraossøs tilgang
Ultralydbad Ultralydbad Blodtrykksmålere Blodtrykksmålere Pasientstoler Pasientstoler Kolposkop Kolposkop Pulsoksymetri, kapnografi og pasientovervåking Pulsoksymetri, kapnografi og pasientovervåking
Mikroskop Mikroskop Luxolamper, medisinsk belysning Medisinsk belysning EKG, Ultralyd og Vitale tegn EKG, Ultralyd, Vitale tegn Lagringssystemer Lagringssystemer for medisin
Anatomiske modeller Anatomiske modeller og plansjer


svas svalland har eget kvalitetsikringssystem. Vi ønsker at du som kunde skal kjenne trygghet ved å handle hos en av landets ledende leverandører av medisinsk utstyr og møbler til helsesektoren. Det er vårt ønske i svas svalland at du som kunde får nytte av den informasjon du finner på disse sidene.

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

Nedenfor kan du lese og laste ned noen av våre kataloger og brosjyrer som beskriver vårt omfattende sortiment av medisinsk utstyr og institusjons- og sykehusinteriør.
[Tilbake til toppen]
Instrumentkatalogen
Les katalogen på nettet (Flip-book) svas svalland har gjennom en årrekke levert instrumenter til medisinsk bruk. Det er en stor glede for oss her å presentere vår mest rikholdige instrumentkatalog noensinne. Samtlige instrumenter er produsert av tysk tilverker. Det benyttes kun tysk kvalitetsstål.

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Pasientsimulatorer og fantomer
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Fantomer for medisinsk bildediagnostikk

Radiologi, stråleterapi

Kyoto Kagakus unike antropomorfistiske fantomer for medisinske avbildninger kombinerer kompetanse i fremstilling av modeller med spesialutviklet høykvalitets simulert menneskelig vev.Som produsent av anatomiske modeller med lang historie, har Kyoto Kagu høy kompetanse i fremstilling av fantomer for å vise tredimensjonale detaljer og som møter de høye krav medisinske fagfolk stiller.Siden 1967 har Kyoto Kagus opprinnelige fantommaterialer utviklet seg til sin nåværende form i radiologi- og CT-fantomer.

 • Diagnostisk radiologi
 • Stråleterapi
 • Kalibrering og dosimetri

[Tilbake til toppen]

Les katalogen på nettet (Flip-book)

Simulatorer og treningsmodeller

Kliniske ferdigheter

Betydningen av naturlig nålespissmotstand og følelse for klinisk ferdighetstrening kan ikke understrekes nok. Våre Simulatorer vil hjelpe studentene å lære anatomiske forståelser og bevissthet om mulige komplikasjoner i kliniske settinger.

Ultralydundersøkelser

Originalt fantom-materiale, ikke-vannholdig, stabilt og lang levetid, med kontrollerbare ekkoegenskaper. Lang tradisjon i fremstilling av anatomiske modeller gjør KYOTO KAGAKU ultralydfantomer unike. Dette bidrar til større nytte av denne ikke-invasiv tilnærming til menneskekroppen.

Kliniske undersøkelser

Våre simulatorer og opplæringsmodeller gir opplæring i bruk av reelle kliniske instrumenter. Produktene har realistiske anatomiske kjennnemerker sammen med myk, naturtro hud. Dette unike utvalget av høykvalitets simulatorer gir virkelighetsnære scenarier under opplæring i å utføre nødvendig fysisk undersøkelse for nybegynnere, helsepersonell, studenter og fremtidige sykepleiere.

[Tilbake til toppen]
Obstetrikk og barsel - Simulatorer, treningsmodeller og fantomer
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Obstetrikk og barsel

• Simulatorer
• Treningsmodeller
• FantomerObstetrikk og barsel -- Simulatorer, treningsmodeller og fantomer

Ferdighetstrening for:
• Jordmødre,
• Fødeklinikker,
• Fødestuer
• Gynekologiske klinikker


• Graviditet, perinatal, neonatal og post partum

• Pediatriske fantomer og simulatorer

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Sykehjems- og sykehussenger
Les katalogen på nettet (Flip-book) Les katalogen på nettet (Flip-book)

Sykehjemssenger

Utformet for å kunne gi verdig pleie. Utstyrt for alle dagligdagse behov. Alle de viktige fordelene med Völkers sykehjemssenger er resultatet av svært kreativ ingeniørkunst som har forvandlet en vanlig sykehjemsseng til en toppmoderne sykehjemsseng. En liggeflate med torsjonsfjærer som hjelper til å hindre liggesår (decubitus, trykksår), en rekke posisjoneringsfunksjoner, estetikk og kvalitet gjør at Völkers sykehjemssenger er det perfekte valget for brukere og pleiere, servicepersonale og eiere.

Sykehussenger

Vårt mål har alltid vært å produsere en seng hvor pasienten virkelig kan føle seg vel, kort sagt en seng som fremmer bedring. Det er derfor Völker sykehussenger ser ut som vanlige senger. Og det er derfor, sammen med andre sykehusmøbler og tilhørende utstyr, rommene gir mer assosiasjoner om et tiltalende hotell enn om et sykehus.
Med den teknologiske utviklingen i Völker sykehussenger har det nå blitt mulig å se på design som en strategisk investering i et sykehusrom ved at Völker sykehussenger fører til kostnads- besparelser. Völker sykehussenger produseres i henhold til et helt nytt designkonsept. Alle tekniske komponenter blir bygget inn i forseglede enheter. Dette betyr mindre vedlikehold og mindre reparasjoner, og dermed reduseres også behovet for reservesenger til et absolutt minimum.

Institusjonsinteriør og -møbler

Komplette løsninger for institusjonsmøbler og helseinstitusjoner for eldre mennesker.

Völker stol-serie
er spesialutviklet for spisesaler og fellesområder i helseinstitusjoner og aldershjem. Utformet spesielt for å imøtekomme eldre menneskers behov og laget i førsteklasses heltre. Alle mål, som høyde og dybde på setene, stolrygger og armlener er ergonomisk formet og tilfredsstiller eldre menneskers spesielle behov. Setene er i de fleste tilfeller avtakbare. Da kan setetrekkene tas av på en enkel måte for å bli vasket. De formsydde trekkene er holdbare, og kan også tas av for å bli vasket. Væskesikre underlag er standard for polstrede overflater.
Völker bord-serie
er et perfekt supplement til alle stoler og lenestoler fra Völker. Disse bordene er designet med stor vekt på å gjøre møblene til både privatrom og fellesområder på syke- og aldershjem så hjemlige som mulig, uten at det har gått på bekostning av holdbarhet og praktisk beskaffenhet.

Funksjonsikre, fleksible og praktiske garderobeskap, kabinettskap, kommoder, veggmonterte hyller, veggspeil, knaggrekker, sykehjemsnattbord, madrasser, vegglamper, pleielamper etc.

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på møbelløsninger og gi et kostnadsoverslag.


[Tilbake til toppen]
Varimed Funksjonsvogner
Les katalogen på nettet (Flip-book) Les katalogen på nettet (Flip-book)

Funksjonsvogner

• Anestesivogner
• Akuttvogn
• Endoskopivogn
• Journalvogner
• Bandasjevogner
• Behandlingsvogner
• Fullt utstyrt gipsvogn og intensivvogn
• ISO-vogner
• Tilbehør for fastmontering på funksjonsvogner

Riktig utstyr for alle avdeling. Fullt utstyrt som bandasjevogn, behandlingsvogn, akuttvogn, anestesivogn, journalvogn, endoskopivogn, gipsvogn eller ISO intensivvogn. Kan endres og utstyres med forskjellig tilbehør. Mange funksjonelle detaljer og en høy standard sikrer optimal utnyttelse på alle avdelinger.
Mobil og robust. Bruk av lette og høykvalitets materialer. Overbevisende designkonsept. Lukkede doble lett rullende hjul med retningsbestemt låsing.
Comfort skuffer. Fullt uttrekkbare skuffer for optimal oversikt over skuffens innhold. Automatisk "trekk inn" funksjon som holder skuffene lukket under transport. Luftdemper for rolig, myk og enkel lukking av skuff.
Optimal hygienisk rengjøring. Glatte, lukkede overflater. Skjulte skuffskinner. Avtakbare skuffronter. Visuell og funksjonell anvendelighet takket være forskjellige størrelser.
Mange kombinasjonsmuligheter. Overlegen tilbehørsliste. Mange fargekombinasjoner.
Design. Vellykket kombinasjon av funksjoner, ergonomi og form.

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.


Åpne fargekonfigurator med 3D-bilde
[Tilbake til toppen]
Gynekologi, kolposkopi og urologi
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Gynekologi, kolposkopi og urologi

Det perfekte utstyret som tilfredstiller alle behov

Moderne design tilpasset ergometriske krav. Motorisert justering av fotstøtte. Motorisert justering av høyde samt sete- og ryggseksjon via fotbryter. Rask justering av undersøkelsposisjoner gjøres i løpet av bare noen få sekunder. Tidsbesparende og mer komfortabel ved bruk av minnefunksjoner, 8 posisjoner kan lagres. En lav basishøyde tillater pasienten å innta plassen ubesværlig – uten at det er behov for fottrinn. Glatte og lukkede overflater gjørt at det er lett å holde rent og hygienisk. Mange fargevalg og en rekke kombinasjonsmuligheter.

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.[Tilbake til toppen]
Medisinske møbler for undersøkelser og behandling
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Medisinske møbler for undersøkelser og behandling

• Behandlingsbenker
• Trillebord og undersøkelsesstoler
• Undersøkelsesbenker
• Oppvåkingsbenker
• Mobile benker
• Stoler
• Svingstoler og undersøkelsesstoler
• Infusjonsstativ
• Avfallsbøtte
• Utstyrsbord
• Pussbolle
• Instrumentskap
• Medisinskap
• Giftskap
• Medisinbrett

Du har et bredt utvalg av farger for å designe din innredning helt etter din egen smak. Med vårt utvalg av over 40 farger og mange kombinasjonsvarianter er det ingen ønsker som ikke kan oppfylles. Enten dempet eller munter, klassisk eller moderne, elegant eller ekstravagant - er du garantert å finne matchende fargetoner i vårt sortiment. Bruk ditt valg av farger for å oppnå en positiv effekt på pasientene. For dette vil vi anbefale deg, for eksempel, en optimistisk gul, en beroligende blå eller en avslappende grønt. Vi gir med glede råd til deg - og du kan gjerne kontakte oss.Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.


[Tilbake til toppen]
Møbler for klinisk kirurgi og poliklinikker
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Operasjonsmøbler - Møbler for klinisk kirurgi og poliklinikker


Katalogen omfatter bl.a. følgende produkter:
• Operasjonskrakk
• Undersøkelsesstol
• Operasjonsstol
• Assisterbord
• Hånd- og armoperasjonsbord
• Instrumentbord
• Skyllebollestativ
• Skyllebolle i rustffitt stål
• Infusjonsstativ
• Bøttestativ
• Bøtte i rustffitt stål
• Dreibare skyllebolle og holder
• Brett i rustfritt stål


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
DIAMOND operasjonsbord - en klasse for seg selv
Les katalogen på nettet (Flip-book)

DIAMOND operasjonsbord
- en klasse for seg selv

Kvalitet, komfort og pålitelighet i kirurgi

• Ekstra elektromotorisk bendel- og bentøttejustering, justering av ryggseksjon i revers modus: for en presis pasientposisjonering og intraoperativ korrigering av pasientposisjon

• Overstyringssystem: for å sikre funksjonalitet

• Høy stabilitet mot trekkraft og kompresjonskrefter, særlig under ortopediske inngrep

• Mobilt operasjonsbord: 4 lett rullende kulelagerhjul diam. 125 mm, hvorav 2 antistatisk, styrehjul aktiviseres separat

• Utmerket gulvklaring: optimal fottilgang til operasjonsbordet for kirurg og kirurgisk personell

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.[Tilbake til toppen]
Tilleggsutstyr for DIAMOND operasjonsbord
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Tilleggsutstyr for DIAMOND operasjonsbord

• Armstøtte
• Håndleddstøtte
• Anestesistang
• Infusjonsstang
• Instrumentbord
• Skulderstøtte
• Rektoskopi/setestøtte
• Rygg/setestøtte
• Pubis/sakrum/sternum støtte
• Overførings benplater
• Røntgenkassettholder
• Skulderplate artroskopi
• Formet hodetstøtte for skulderkirurgi
• Knestøtte artroskopi
• Kne-albue posisjoneringsenhet
• Arm/hånd operasjonsbord
• Weinberger håndtrekksystem
• Hofte artroskopi
• Integrert strekksystem
• Traumatologi
• Spinalkirurgi og strekkbord
• Leiring kururgi
• Strekkbord tilleggsutstyr
• Kirschner wiresystem
• Strekkstøtte for skinnebenfrakturer
• Polsting for hofteartroskopi
• Spesialsko for hofteartroskopi
• Doro kranium festeramme
• Doro kraniumsplugger
• Pusskuff med gyrospyling
• Vakuummadrass

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Kolposkop
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Leisegang kolposkop og tilbehør

Med over 65 års erfaring i utvikling og produksjon av kolposkop, står navnet Leisegang for tradisjonell tysk ingeniørkunst. Gjennom selskapets historie er det utelukkende fokusert på kolposkopi og nå eksporteres kolposkopene til over 70 land over hele verden.
Bruk av høykvalitets optikk, utnyttelse av den mest intensive LED belysning med hvitt lys og bruk av håndtverkere med spesialkompetanse i produksjon er kjennemerkene på selskapets eksepsjonelle kvalitet. Dette har gitt Leisegang anerkjennelse over hele verden som “gullstandarden” innen kolposkopi.

• Konvergerende optikk
• Ergonomisk design
• LED-belysning
• Brukervennlige stativ
• Foto-/videoadapter
• Videokolposkop
• MediaWorkStation

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Elektroder
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Elektroder for kardiologi (EKG), pasientovervåking og diagnostikk

Medsinske elektroder:
• EKG-elektroder
• Elektroder pasientovervåking
• Elektroder neonatal overvåking
• Elektroder pediatrisk overvåking
• Elektroder korttidsovervåking
• Elektroder neurofysiologi

Ambus produkter er designet og konstruert slik at alle relevante, internasjonalt anerkjente kvalitetsstandarder er oppfylt.

Ambu har fokus på å tilby produkter som oppfyller brukernes og pasientenes høye forventninger samt de kravene som er definert i standarder og forskrifter.

Ambu Quality System vurderes regelmessig av offentlig godkjente tekniske kontrollorganer for å bevare systemets
ISO 13485 sertifisering
og inspiseres jevnlig av tilsynsmyndighetene for å sikre at systemet oppfyller kravene til medisinsk utstyr over hele verden.

Ambus forpliktelse til kvalitet krever en kontinuerlig innsats for å forbedre produkter og prosesser for å være i forkant av brukernes tilbakemeldinger om stadig økende krav.


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Fødeseng
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Partura fødeseng
• Komfortabel og sikker fødsel — med fokus på preventiv obstetrikk

Partura fødeseng — omfattende tilbehør:

 • Fotseksjonen kan skilles fra hovedseksjonen gir bedre tilgang for jordmor og lege — fotseksjonen kan også brukes som et sete eller lagring.
 • Parallell og separate elektromotorisk høyderegulering av hoved- og fotseksjonen.
 • Enkel rengjøring og desinfeksjon takket væretette, vannavstøtende overtrekkmed sklisikre overflater, avtakbare overtrekk.
 • Mobil ved hjelp av svingbare hjul — sentralt bremsesystem.
 • 24 standard farger for et attraktiv fargedesign.
 • Mange muligheter for justeringer, høy stabilitet og mye plass for de ulike fødeposisjoner – involverer også partneren.
 • Elektromotoriske justeringer ved hjelp av 2 håndkontrollenheter.
 • Mykstart funksjon av alle bevegelser av fødesengen.
 • Multifunksjonell ryggstøtte, som kan monteres både ved hovedseksjonen og fotseksjonen.
 • Fotstøtter med kuleledd og festehendel for raskt skifte fra lagringsposisjon til bruksposisjon.
 • Operasjonell pålitelighet ved midlertidige strømbrudd takket være integrerte batterier.

 • Fødesengen er utformet slik at den fødende skal kunne bevege seg lettest mulig under det første stadiet av fødselen og under utdrivningsfasen. Den kan justeres som man ønsker med en håndkontroll.
  Den fødende kan også selv justere fødesengen. Liggeoverflaten er behagelig polstret og stor nok til at partneren kan gi støtte. Jordmoren kan bruke fotseksjonen som sete.
  På moderne sykehus legges det stor vekt på at pasienten skal være fornøyd i tillegg til at den medisinske behandlingen selvsagt skal være sikker.
  Schmitz’ fødeseng tilfredsstiller alle krav:
  Den kombinerer et attraktiv design med god komfort for den fødende, og optimale arbeidsforhold for de som jobber på fødestuen.
  Den lukkede, glatte overflaten og polstringen er enkel å rengjøre og desinfisere.
  Hvis det skulle være behov for å justere fødesengen for å foreta et raskt kirurgisk inngrep, gjøres det ved noen få håndgrep.
  Et nytt konsept for fødestuen for en sikker og naturlig fødsel.


  Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.


[Tilbake til toppen]
Akuttbårer og pasienttransport
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Akuttbårer og pasienttransport

Akuttbårer – system for pasienttransport:

 • For akuttmottak, poliklinikkerog røntgen
 • Akuttbåre for sykehus og poliklinikker – pasienttransportsystem med nytt antimikrobielt belegg

STL 285

Akuttbåre for bruk på sykehuset og poliklinikker
Denne lette pasientbåren har perfekte manøvereringsfasiliteter, særlig hvis den blir utstyrt med det femte hjulet (tilleggsutstyr). Solid konstruksjon med sentrallås som kan betjenes fra alle hjul. Gjennomført design med lukkede overflater som garanterer optimal rengjøring/desinfisering. Pasientbåre med en gunstig pris i forhold til kvalitet, et bredt spekter av tilbehør, samt at båren er enkel å betjene.

STS 282

Akuttbåre til akuttmottak og poliklinikker
Enten for førstehjelp behandling, i polikliniske avdelinger eller intensivavdelinger setter den moderne transportbåren STS 282 nye standarder i bruk og mobilitet, såvel som i hygiene og design. God design og funksjonalitet forenkler daglige gjøremål når pasienter trenger førstehjelp eller pleie.


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.


[Tilbake til toppen]
Kirurgiske suturer
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Kirurgisk sutur

 • Høykvalitets kirurgiske suturmaterialer, sutur med nål og ligaturer
 • Fra standard produkter til spesialtilpassede løsninger
 • Produsert i Tyskland og sertifisert under EN ISO 13485:2003 + AC 2007 og retningslinjene 93/42 EEC resp. 2007/47 EC.

MARLIN®
Marlin® er et syntetisk resorberbart suturmateriale fremstilt av polyglykolsyre (PGA). Denne suturen er ekstremt glatt på grunn av sin presisjonsfletting og belegg. Den er karakterisert ved perfekt knutestabilitet, høy strekkfasthet og god bløtvevspenetrasjon.

MARLIN® rapid
Marlin®rapid er et syntetisk resorberbart suturmateriale fremstilt av polyglykolsyre (PGA). Sammenlignet med Marlin har materialet i Marlin rapid en lavere molekylvekt, noe som gir en kortere nedbrytningstid. Denne flettede suturen har et belegg som sikrer lett knuteglidning og utmerket vevspenetrasjon.

PCL
PCL er et monofilament fremstilt av Copoly(Caprolacton-L-lactide). Denne syntetiske suturen er veldig glatt og med belegg for bedre glidning. Knutene i PCL er ekstremt stabile, og de beholder størrelsen og holder seg på plass.

MARISORB®
Marisorb® er et resorberbart monofilament suturmateriale laget av polydioksanon. Suturen er behagelig å håndtere, og gir den beste knutesikkerhet og maksimal vevsaksept. Du bør bruke Marisorb® når det er behov for tilpasning av sårområdet over en lengre periode med en resorberbar sutur.

MARICRYL®
Maricryl® er et monofilament resorberbart suturmateriale fremstilt av Poly(glycolide-co-caprolactone) - kombinert polymer. Maricryl® passer spesielt for sårtilpasning i en kortere periode (opptil 2 uker), og når fordelene ved et monofilament er ønsket.

POLYESTER-S, grønn
Polyester-S grønn er et syntetisk ikke resorberbart suturmateriale laget av presisjonsflettet polyetylentereftalat. Belegget på suturen er fysiologisk inaktivt. Overflatebehandlingen sikrer høy glatthet, fremragende knytbarhet og redusert kapillaritet.

POLYESTER, hvit/GREENFIL
Polyester er et syntetisk ikke resorberbart suturmateriale laget av presisjonsflettet polyetylentereftalat. Du kan bruke Polyester i hvit farge eller som Greenfil i grønn. Den er karakterisert ved perfekt knutestabilitet, høy strekkfasthet og penetrasjonevne av bløtvev.

Silk-S
Silk-S er et naturlig ikke resorberbart suturmateriale laget av silke-fibroin, et naturlig protein som danner fibersubstansen i kokongen hos silkeormen (Bombyx mori). Denne suturen har belegg for å redusere kapillaritet. Silk-S er svært fleksibel og har en stabil og god strekkfasthet.

MAPROLEN®
Maprolen er et ikke resorberbart monofilament suturmateriale laget av polypropylen. Den er farget blå for bedre synlighet i sårområdet. Maprolen® er ekstremt myk, og glattheten gir optimal håndtering for brukeren. På grunn av den konsistent jevne suturdiameteren og den glatte overflaten kan Maprolen® også brukes i septisk kirurgi, siden den minimale vevsreaksjonen gjør den til den ideelle sutur også for kritiske sår. Med denne suturen kan du oppnå et optimalt kosmetisk resultater.

MARILON®
Marilon® er et ikke resorberbart monofilament suturmateriale laget av polyvinylidenfluorid (PVDF), som er kjennetegnet ved sin fullstendig inerthet. Suturen er farget blå. Marilon® passer svært godt for kosmetiske hud- og vaskulære suturer. Marilon® har en meget høy strekkfasthet med en relativt liten forlengelse.

MARIDERM®
Mariderm® er et ikke resorberbart monofilament suturmateriale laget av copolyamide 6-6,6. Suturen er farget blå og har en glatt overflate. Mariderm® brukes for hudlukking. Den har en høy strekkfasthet, er lett å knyte og danner stabile knuter.

Stålsutur
Kirurgisk stålsutur er laget av rustfritt stål, og kan leveres som monofilament eller som viklet polyfilament (multifilament). Strekkstyrken i stålsutur er meget høy. På grunn av mangel på kapillaritet er stålsutur ekstremt kompatibelt i vev.

• mikrokirurgi • oftalmologi • hjerte- og vasculærkirurgi • nevrologi • pediatri • urologi • håndkirurgi • ortopedi • dental kirurgi • plastisk kirurgi
Dynamisk støttesutur
Den dynamiske støttesuturen er beregnet for kompliserte lukninger i bukveggen. Den brukes for å lukke septiske og aseptiske såråpninger og for ventral stabilisering av bukveggen.

CERVIX-SETT
Støtte og suturering av cervix uteri i tilfeller av cervixinsuffisiens

Nålesett
 • Nålesett for suturering av sener i samsvar med BUNNELL, sterilisert
 • Nålesett for suturering av sener i samsvar med LENGEMANN, sterilisert
 • Kirurgiske nåler for trekkspenning

Ileus dekompresjonstube

Intestinalsonde for babyer og småbarn


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Diagnostiske instrumenter (ØNH)
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Diagnostiske instrumenter (ØNH)

svas svalland as er offisiell leverandør av HEINE diagnostiske instrumenter.


HEINE står for TYSK KVALITET
HEINE, med hovedkvarter sør for München i Tyskland, har utviklet og produsert høykvalitets diagnostiske instrumenter siden 1946. Fagfolk innen helse og medisin verden rundt anerkjenner HEINE som et av de fremste navn innen innovativ design, ytelse, kvalitet og samlet en høy verdivurdering. I dag setter HEINE standarden som alle andre diagnostiske instrumenter måles etter. Fortsatt et familieeid selskap, er HEINE nå verdens største eksportør innen spesialområdet håndholdte diagnostiske instrumenter.

Engineering og produksjon
Fra moderne produksjonsanlegg i Tyskland og Sveits, bidrar ingeniørene i HEINE med sin ekspertise i optiske fibre og glass, spesielle metallegeringer, avansert termoplast og andre relaterte felt for å kontinuerlig forbedre HEINE instrumenter med nyskapende konsepter, teknologi og produksjonsteknikker. Resultatene av kontinuerlige innsats er banebrytende produktløsninger som forbedrer diagnostiske prosedyrer.


GARANTI
HEINE tilbyr deg en garanti som gjenspeiler kvaliteten og påliteligheten av produktene. Alle produkter er i samsvar med det europeiske direktivet 93/42/EØF eller MDR (Medical Devices Regulation) for medisinsk utstyr.
De er merket med CE-merket.

5 ÅRS STANDARD GARANTI

Alle HEINE produkter har en 5 års garanti på deler og arbeid og dekker defekter i design, materialer og utførelse. Dette utelukker engangsprodukter og forbruksvarer. HEINE gir den beste garantien på markedet.

SPESIELLE GARANTIER
Fiberoptisk ytelsesgaranti på laryngoskopblader: HEINE HiLite fiberoptisk bunt i Classic+ og FlexTip+ laryngoskop har 5 års ytelsesgaranti som sikrer at ytelsen ikke vil falle under 1000 lux, selv etter gjentatte autoklavsykluser (basert på 4000 sykluser ved 134°C/4 min). Dette inkluderer blader som er rengjort, sterilisert, desinfisert eller autoklavert i henhold til vedtatte retningslinjer som angitt i medfølgende instruksjoner for vedlikehold.

10 ÅRS UTVIDET GARANTI

 • HEINE Fiberoptiske laryngoskoper
  Den utvidede garantien 10-års garantien gjelder for minimum 1000 lux, selv etter gjentatte autoklavsykluser (basert på 4000 sykluser ved 134 °C/4 min.) som beskrevet på side 4 i katalogen.
 • HEINE Blodtrykksapparater
  Blodtrykksapparatene HEINE GAMMA G7 og HEINE GAMMA XXL har en utvidet 10 års garanti på design, deler og utførelse.


PRODUKTSERIER
På mange diagnostiske spesialområder (for eksempel ØNH og direkte oftalmoskopi) er HEINEs produkter organisert i to grupper, eller serier som identifiserer markedsposisjonen for et bestemt produkt.

BETA-serie
Denne produktserien i fullskala størrelse tilbyr den beste kvaliteten, ytelsen og påliteligheten. BETA-serien utmerker seg med bruk av høykvalitets materialer, avanserte ytelsefunksjoner og førsteklasses utførelse.

mini-serie
Den lette og ergonomiske mini-serien av høykvalitets lommeinstrumenter er preget av kompakt design i kombinasjon med konstruksjon i høykvalitets polykarbonat, håndtak med automatisk av-knapp og standard ytelse for å dekke alle grunnleggende diagnostiske behov.

 • Otoskop, tungespatler og diagnoselys
 • Oftalmiske instrumenter
 • Laryngoskop
 • Dermatoskop
 • Stetoskop og blodtrykksapparater
 • Proktologiske instrumenter
 • Undersøkelseslamper
 • Binokulære luper
 • Hodelys
 • Kombinerte diagnosesett
 • Diagnosesenter


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

Som autorisert forhandler av HEINE i Norge er svas svalland en trygg samarbeidspartner på HEINEs diagnostiske produkter.

[Tilbake til toppen]
Undersøkelseslys for gyn-stol
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Undersøkelseslys for
medi-matic gyn-stol

svas svalland as er offisiell leverandør av alle produkter fra Schmitz i Norge.
LED-undersøkelseslys
Med individuelt justerbar arm, lyseffekt 50000 lux på 0,5 m,
valg av 3 forskjellige fargetemperaturer og 5 dimmenivåer,
uten varmestråling, vedlikeholdsfri, polykarbonat casing,
hvit RAL 9010, 2 m ledning, 110-240 V, 50/60 Hz.

 • Optimal belysning av undersøkelsesområdet
 • Høy lyseffekt opp til 50.000 lux
 • Enkel montering på undersøkelsesstol
 • Høy energieffektivitet takket være LED-teknologi
 • Levetid > 30.000 timer

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
VIDAN Videokolposkop
Les katalogen på nettet (Flip-book)

VIDAN Videokolposkop
— video i full HD-kvalitet

svas svalland as er offisiell leverandør av alle produkter fra Schmitz i Norge.
Enestående bildekvalitet og teknologi
Presist, lyssterkt og svært enkelt å håndtere
Verdens første integrerte videokolposkop
med 21,5" skjerm i full HD-kvalitet

Innovativ høyteknologisk kolposkop for gynekologiske undersøkelsesstoler

Ergonomisk sittestilling
 • VIDAN kan brukes i en ergonomisk optimalt, uanstrengt sittestilling og letter derfor legens arbeid

Diagnostisk nøyaktighet
 • Høyoppløselige bilder og videoer i full HD-kvalitet
 • Svingbar 21.5 "skjerm for stor og tydelig visning av undersøkelsesområdet
 • Integrert kraftig LED undersøkelseslys med tilkoblingsmulighet for rødt lys for eksterne undersøkelser
 • Grønt lys pluss et ekstra elektronisk grønnfilter for en bedre visualisering av vev i celleprøver

Plass- og tidsbesparende
 • Autofokus og 6-15x zoom ved å trykke på en knapp
 • Rask og enkel dokumentasjon av undersøkelsesresultater ved hjelp av en lett tilgjengelig lagringsknapp for bilde/video
 • Oversiktlige betjeningselementer
 • Fri svingradius som tillater lagring av kolposkopet i en plassbesparende parkeringsposisjon
 • Nettverkstilkobling muliggjør overføring av bilder og videoer til andre applikasjoner i avdelingen eller på sykehuset

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.


[Tilbake til toppen]
Autoklaver, sterilisering, forsegling og desinfeksjon
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Autoklaver, sterilisering, forsegling og desinfeksjon

svas svalland as er offisiell leverandør for MELAG Medizintechnik oHG i Norge.
Det perfekte utstyret som tilfredstiller alle krav
 • Autoklaver
 • Vaskedekontaminator/instrumentvaskemaskin
 • Vannbehandling
 • Forseglingsapparat
 • Dokumentasjon

Tysk kvalitet
MELAG er den største produsenten på internasjonal basis som konsentrerer seg fullt og helt om kun denne produktnisjen. Dette fokuset på kjernekompetanse er grunnlaget for MELAGs internasjonale suksess, en suksess som hele tiden blir testet og dokumentert. Hver eneste MELAG-ansatt arbeider mot dette målet med stort engasjement.

Autoklavene blir i sin helhet produsert i Tyskland. Nyskapende kvalitetsprodukter må produseres av kvalitetsbevisste, velutdannede medarbeidere. Fordelen med kostnadsbesparende produksjon i lavkostland oppveier ikke for kvalitetsgevinsten med kontroll over hele produksjonsprosessen.

Selskapets internasjonale suksess kommer av at MELAGs autoklaver ikke bare er bedre på produktkvalitet, de er også bedre når det kommer til nyskapninger.

Noen eksempler:
• Enveis vannsystem
• Automatiske system for vanntilførsels
• Dokumentasjon via PC eller klinikkens nettverk
• Nyskapende teknologi som fraksjonert pre- og
  postvakuum i klinikkens autoklaver

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Medisinske behandlingsstoler, pasientstoler, arbeidsstoler, blodgiverstol og operasjonsstoler
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Medisinske behandlingsstoler, pasientstoler, arbeidsstoler, blodgiverstol og operasjonsstoler


Modulært stolsystem

Tysk kvalitet

Stort utvalg i materialer og farger
 • Medisinske behandlingsstoler
 • Pasientstoler
 • Hvilestoler
 • Arbeidsstoler
 • Blodgiverstol
 • Modulært stolsystem
 • Stoler for behandling av føtter og årer
 • Arbeidskrakker
 • Operasjonsstoler
 • Kontorstoler
 • Svingstoler
 • Lenestolen for daghjem


Omfattende tilbehørsliste:
• Infusjonsstativ
• Papirrullholder
• Batteri
• Beskyttelsestrekk
• Hodepute
• Håndtak
• Skyvehåndtak
• Pasientbord
• Sideskinner
• Urinposeholder
• Trådkurv
• Fotstøtter
• Sidepolstring
• Setebelte
• Hydraulisk høydejustering
• Elektrisk høydejustering
• Høydejustering med håndutløser
• Høydejustering med fotutløser


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Legekofferter, legevesker og ampulledispenser
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Legekofferter, legevesker og ampulledispenser


Legekofferter, legevesker og ampulledispenser

• Tysk kvalitet

 • Legekofferter, legevesker, XXL legeveske, skuldervesker og trillebager.
 • Stort utvalg i forskjellige modeller, materialer og farger.
 • Ampulledispenser inkludert som standard.

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Medisinske vekter
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Medisinske vekter


For sykehus, sykehjem, helseklinikker, treningssentre og veterinærer

• Tysk kvalitet

 • Personvekt med høydemåler
 • Automatisk BMI-indeks
 • Fitnessvekter
 • Babyvekter
 • Stolvekter
 • Sengevekter
 • Multifunksjonelle vekter
 • Bluetooth/USB/Nettverk
 • Høydemålere
 • Veterinærvekter
 • Laboratorievekter
 • Fuktighetsanalysator
 • Medisinske gulvvekter

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.


[Tilbake til toppen]
Skjermbrett
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Skjermbrett og skjermsystemer


For sykehus, sykehjem, legekontor og medisinsk praksis

• Tysk kvalitet

 • Skjermsystemer
 • Skjermvegger
 • Skillevegger
 • Foldevegger
 • Foldeskjermer
 • Pasientforheng
 • Dusjforheng
 • Teleskopavlukker
 • Teleskoparmer
 • Mobile skjermer og skillevegger
 • Gardiner, flammehemmet
 • Veggmontert infusjonsstativ

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
LED Operasjonslamper og undersøkelseslamper for kirurgi og medisinsk praksis
Les katalogen på nettet (Flip-book)

LED Operasjonslamper og undersøkelseslamper


For kirurgi og medisinsk praksis

• Tysk kvalitet

 • Operasjonslamper
 • Undersøkelseslamper
 • Mobile lamper
 • Takmontering
 • Veggmontering
 • Lang livslengde LED >= 40.000 timer
 • Lavt strømforbruk
 • Røntgen lyskasser

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Veggbeskyttere og rekkverk for sykehuskorridorer
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Veggbeskyttere og rekkverk for sykehuskorridorer

• Tysk kvalitet


 • Laget i polykarbonat, eksepsjonelt slitesterkt, og motstandsdyktig mot slag, støt og riper
 • Flammehemmende og tåler vanlige kjemiske midler
 • Enkelt å installere, usedvanlig enkelt å rengjøre, kan desinfiseres

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Funksjonsskap og arbeidsbenker for laboratorier og medisinsk bruk
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Funksjonsskap og arbeidsbenker for laboratorier og medisinsk bruk

• Tysk kvalitet

• Arbeidsbenker for krevende laboratorie og medisinsk bruk
• Euro-standard / ISO-standard
• Nøyaktige dimensjoner etter mål fra klient
• Mange design- og fargevalg

 • Funksjonsskapsystemer
 • Medisinskap, høyt skap
 • Skapsystemer for sutur, bandasje og behandlingsmaterialer
 • Praktiske uttrekksskap
 • Arbeidsbenker
 • Hyllesystemer

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
NIO -- for intraossøs tilgang
Les katalogen på nettet (Flip-book)

NIO -- for intraossøs tilgang
på 10 sekunder


For akutt behandling, sykehus, og ambulanse

• "Made in U.S.A."

 • Automatisk intraossøs for enkel vaskulær tilgang
 • Steril og klar til bruk
 • Lommeformat og lett - ca. 100 g
 • Ingen ekstern strømkilde eller batteri
 • Vaskulær tilgang på 10 sekunder
 • Engangs og ingen vedlikehold kreves

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Førstehjelpsbandasjer
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Førstehjelpsbandasjer


For militær sanitet/enkeltmannspakke, nødetater, ambulanser, førstehjelpstjenester, katastrofeberedskap, sivilforsvar, redningstjeneste, politi, sport og utendørsaktiviteter, førstehjelpssett

Blødningskontroll

Over 40 prosent av de traumerelaterte dødsfallene oppstår i de første 24 timene etter en skade på grunn av massivt blodtap. First Care Products utvikler innovative produkter til akutthelsetjenesten for sykehus som gir umiddelbart effektivt direkte trykk på sår, kontrollerer blødninger og forebygger sjokk og død. Våre førstehjelpsbandasjer har en rekke konsoliderte funksjoner som gjør bruk og behandling enkelt, selv når du bruker bandasjen på deg selv.

First Care Products har omfattende erfaring og forskning innen profesjonell pre-hospital blødningskontroll både i militæret og i det sivile. Produsenten er leverandør til det amerikanske forsvaret og er standardutstyr i NATO og i forsvaret i en rekke vestlige land, samt nødetater, ambulanser, førstehjelpstjenester, katastrofeberedskap, politi, sivilforsvar, redningstjeneste, førstehjelpssett på arbeidsplasser og i hjemmet.

 • Militære bandasjer
 • Sivile bandasjer
 • Trykkbandasjer
 • Enkeltmannspakke
 • Sårkompresser
 • Akuttmedisin/nødetater
 • Militært/sivilt/ambulanse/nødhjelp/førstehjelp
 • Førstehjelpssett

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

 • [Klikk på bilde til venstre for å lese katalogen]

[Tilbake til toppen]
Ultralydbad
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Ultralydbad


Ultralydrengjøring er enklere, raskere, og mer effektiv enn noen annen metode. Ultralydrengjøring kan benyttes på en rekke områder:
• Instrumenter for leger, veterinærer, tannlegerkontor, tanntekniske laboratorier og medisinske laboratorier
• Finmekanisk utstyr
• Kirurgiske instrumenter

• "Made in U.S.A."


Med ultralydrengjøring arbeider du raskere, grundigere og sikrere enn noen annen metode. Det resultat som du ikke oppnår ved skrubbing, bløtlegging eller koking, får du uten videre med Bransons avanserte ultralydsteknikk. Ved ultralydrengjøring sendes høyfrekvente bølger ut gjennom en spesiell rengjøringsløsning. Om hverandre oppstår høye- og lave trykkbølger, slik at millioner av små mikroskopiske bobler dannes. Disse imploderer, slik at en mengde energi frigjøres som er mer effektiv enn mekanisk skrubbing. Denne kavitasjonsprosessen øker oppløsningen av smusspartikler. Varme øker denne prosessen. Ultralydrengjøring benyttes på: Finmekanisk utstyr, instrumenter for leger, veterinærer, tannleger og medisinske laboratorier, kretskort, o.p.instrumenter, briller, klokker, ringer, nåler, etc. Ultralydrengjøring kan benyttes på en rekke områder, bare fantasien setter grenser.


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Blodtrykksmålere
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Blodtrykksmålere


• Tysk kvalitet

• Profesjonell blodtrykksmåling for sykehus, legekontor og klinikker


• Boso ABI-system 100

Arteriosklerose oppdaget i tid. Den enkle og raske sjekken på legekontoret. Med boso ABI-systemet 100 kan du oppdage aterosklerose tidlig – for første gang i løpet av bare et minutt, pålitelig og økonomisk. Eventuelt også med måling av pulsbølgehastighet for en enda mer informert risiko stratifisering av kardiovaskulære hendelser.


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Pasientstoler
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Pasientstoler


• Tysk kvalitet

Mobile pasientstoler for sykehus og poliklinikker

MULTILINE NEXT
• Mobil pasientstol for poliklinisk kirurgi
• Stol for infusjon og transfusjonterapi
• Terapistol for dialyse og kjemoterapi
• Pasientbord

Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Pulsoksymetri
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Pulsoksymetri, kapnografi og pasientovervåking


• Tysk kvalitet

Økonomiske og moderne overvåkingssystemer, både håndholdte og bordmodeller

Prisgunstig pasientovervåking for
• Sykehus
• Klinikker
• Ambulanser
• Akkuttavdelinger
• Hjemmesykepleie
• Helsetjenester


Pulsoksymetri og kapnografi
• Overvåking av vitale parametre
• Punktkontroller
• Søvnapné screening
• Anestesi overvåking
• Overvåking av ventilerte pasienter
• Neonatal overvåking
• Overvåking under bedøvelse
• Blodtrykksmålinger
• Hemodynamisk overvåking


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Mikroskop
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Biologiske mikroskop


• Østerriksk kvalitet!

• Svært konkurransedyktig med utmerket pris/ytelse-forhold


Høykvalitets binokular eller trinokular mikroskop til en fornuftig pris.
Egnet for utdanning, rutinearbeid i laboratorium samt kliniske applikasjoner.
Fasekontrast og mørkefelt applikasjon, for eksempel undersøkelse av gynekologiske, dermatologiske og urologiske utstrykninger, samt urinsedimentanalyse, blodanalyse, spermanalyse.

Anvendelsesområder:
• cytologi
• hematologi
• anatomi
• patologi
• histologi
• genetikk
• kromosomanalyse
• celleanalyse
• analyse av bakterier


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Medisinsk belysning
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Medisinsk belysning


• Norsk kvalitet og design!


• Armbaserte LED-lamper for helsesektoren
• Undersøkelseslamper
• Lupelamper
• Sengelampe
• Pasientbelysning
• Norsk design og kvalitet


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
EKG, ultralydapparater og pasientovervåking vitale tegn
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Elektrokardiografi
Ultralydapparater
Pasientovervåking

Prisgunstig profesjonell EKG, ultralyd og pasientovervåking for

• Sykehus

• Legekontor

• Klinikker

• Ambulanser

• Akkuttavdelinger


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Lagringssystemer for medisiner og medisinske instrumenter
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Lagringssystemer for
Sykehus
Sykehjem
Laboratorier
Medisinske klinikker
Legekontor
Apotek

• Skuffeinnsatser

• Skillevegger for hyller

• Medisinbrett

• Oppbevaringsbokser

• Skreddersydde skuminnlegg

• Skuffeseksjoner

• Mobilt reolsystem

• Uttrekkbare reoler

• Brett og bokser


Vennligst ta kontakt med svas svalland på telefon 222 80 896 under planleggingen av prosjektet slik at vi kan komme med forslag på løsninger og gi et kostnadsoverslag.

[Tilbake til toppen]
Anatomiske modeller og plansjer
Les katalogen på nettet (Flip-book)

Anatomiske modeller og plansjer for medisinsk opplæring

• 3-dimensjonale anatomiske modeller

• Medisinske simulatorer

• Medisinske plansjer og illustrasjoner


[Tilbake til toppen]